Política de privacitat


Condicions d'ús i política de privacitat

Termes d'ús

El present lloc web ha estat dissenyat i creat per informar dels articles i materials dentals que es comercialitzen a Catalana Dental SA i que s'ofereixen, segons els termes d'ús que a continuació s'estableixen, de conformitat a la legalitat vigent i prohibint de forma expressa qualsevol tipus d'actuació en perjudici de Catalana Dental SA, o terceres persones, reconeixent per part de l'usuari que el fet d'accedir al nostre lloc web suposa haver llegit i acceptat les següents condicions:


1. Titularitat i Condicions d'ús

Els dominis "catalanadental.com, catalanadental.cat i catdental.cat", estan registrats a favor de Catalana Dental SA, amb CIF A58544107. El domicili social de Catalana Dental SA és Ctra. Reial 95 baixos a Sant Just Desvern (Barcelona). Aquest espai web està dirigit als professionals de l'odontologia, tant en clínica com a laboratori dental i que puguin estar interessats en els nostres productes, i tenen el dret de navegar lliurement amb les limitacions recollides en aquests Termes d'Ús.


2. Propietat Intel·lectual i Industrial

Catalana Dental SA ostenta els drets d'ús i explotació d'aquest espai web. El material gràfic i fotogràfic que es mostren són de producció pròpia o han estat comprats i / o cedits pels diferents proveïdors per a l'ús a Catalana Dental SA. L'accés a aquest lloc web o la utilització dels seus continguts no implica, en cap cas, cessió o llicència de drets de propietat intel·lectual i / o industrial. Són prohibides, la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública o qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment, de la totalitat o part dels continguts i (o elements integrants de la web), llevat que expressament s'indiqui el contrari. La persona, persones o entitats jurídiques que atemptin contra els drets de propietat intel·lectual o industrial de Catalana Dental SA seran responsables davant els tribunals competents.


3. Exempció de responsabilitat

Encara que Catalana Dental SA s'esforçarà a mantenir actualitzat el contingut d'aquest lloc web, no pot garantir l'absoluta exactitud de totes les seves dades. Així mateix no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest espai web, ni de la garantia absoluta d'absència de virus o altres elements que puguin causar danys a sistemes informàtics, de manera que no ens podem responsabilitzar dels perjudicis ocasionats per aquesta causa.


4. Disputes

Catalana Dental SA es reserva el dret de modificar aquests Termes d'Ús a la seva conveniència respectant sempre la normativa legal. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir en l'aplicació dels següents Termes d'Ús, s'aplicarà la legislació espanyola i hauran de ser tramitats pels Jutjats de Sant Just Desvern (Barcelona).


5. Avís legal

En relació al compliment de la Llei de Protecció de Dades, informem que les dades personals facilitades pels usuaris i / o clients en qualsevol formulari d'aquest lloc web, queden incloses en els fitxers de propietat i responsabilitat de Catalana Dental SA, CIF A58544107 i domicili social en Ctra. Reial 95, local, 08960 Sant Just Desvern, i seran tractades per mitjans automàtics amb l'única finalitat de fer possible la gestió i relació comercial i / o permetre la realització dels serveis exposats en aquest lloc web .

Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga l'actual Llei 15/1999 de Protecció de Dades, simplement notificant-ho per correu, telèfon o i.mail i des d'aquesta mateixa web.

Obrir chat
1
💬gràcies per contactar
Hola:
Et podem ajudar? / ¿Te podemos ayudar?