Presentació Empresa


CATALANA DENTAL


Dedicada a la distribució de material dental a Catalunya des del 1984

Àmplia i renovada gamma d'implants i peces per al treball en implantologia dental, tant per l'odontòleg com per al tècnic de laboratori. Oferim al professional les millors i més pràctiques solucions així com l'assessorament sobre sistemes i productes existents..

La total coordinació entre la part clínica i tècnica existent en els nostres productes optimitza la teràpia i el desenvolupament de la feina acostant a ambdues parts. La millora de la qualitat del servei, resultats i reducció de temps, dóna al seu pacient una major satisfacció.

Els nostres 33 anys d'experiència en el sector dental, oferint sempre productes de qualitat, ens porta a un gran coneixement i especialització en la gamma implantològica, que posada al servei tant de la clínica com del laboratori dental, dóna com a resultat una gran facilitat per a resoldre els diferents casos que puguin presentar-se.

  MARCA QUALITAT  QUALITAT  9001  CE

LES NOSTRES METESTenir productes i serveis que compleixin amb els requisits dels clients, de les autoritats i el medi ambient.


Tenir millor servei i facilitat de subministrament que els nostres competidors


Ser competitius en el mercat que atengui.


Mantenir la rendibilitat .


Organitzar les nostres activitats de manera que s'arribi a la màxima seguretat, eficàcia, flexibilitat i rapidesa de subministrament en el mercat.


  • Atenció personalitzada amb el propòsit d'establir una relació més directa amb el client que ens permeti complir amb tots els seus requisits i expectatives, proporcionant-li la informació tècnica correcta sobre les solucions adequades.
  • Servir amb exactitud i en els terminis previst les comandes dels clients.
  • La motivació i el treball en equip del nostre personal són fonamentals en el funcionament de l'organització.
  • Potenciar la participació dels nostres treballadors en la millora de l'organització tenint en compte la manifestació de les seves inquietuds i informant-los sobre la repercussió del seu treball.
  • Millorar de forma continuada l'eficàcia dels processos perquè els nostres productes i serveis tinguin la qualitat i seguretat requerida des del principi, assegurant que tots els aspectes de les nostres activitats estan subjectes a la millora contínua.
  • Adoptar i mantenir un Sistema de Gestió que asseguri el compliment dels requisits legals aplicables al sector de productes hospitalaris, la directiva 93/42 CEE Marques CE, així com els estàndards existents en matèria de qualitat com la Norma ISO 9001: 2008 i 13485: 2003.
  • Incorporar nous productes a la nostra àmplia gamma.
  • Col·laboració estreta amb els nostres proveïdors com a garantia de qualitat / estabilitat de productes i preus.
Obrir chat
1
💬gràcies per contactar
Hola:
Et podem ajudar? / ¿Te podemos ayudar?